Prijs

 

Wij zijn superfan van Nina!

Tessa

 


 

Investering

 
6 uur fotografie, een ruime selectie foto’s op een USBstick en een heerlijk ‘we beleven alles weer opnieuw-album’ vraagt een investering van 1890,-. Dit is incl. reis- en parkeerkosten binnen NL.

Wil je meer uren? Zelf een album maken? Een second shooter? Dit kunnen we allemaal bespreken in een intakegesprek. Daarna maak ik gewoon een offerte op maat!

 

in’s & out’s

❤︎  Ik werk graag met een second shooter uit mijn eigen netwerk. Zo kunnen gasten helemaal opgaan in de bubble van de dag en hun camera’s thuislaten. Voor mij betekent het relaxter fotograferen en daardoor meer creativiteit. Voor jullie: veel meer toffe beelden vanuit verschillende hoeken en zienswijzen!

❤︎  In het hoogseizoen (april t/m september) ben ik uitsluitend te boeken vanaf 6 uur fotografie.

❤︎  Je kunt het zo luxe maken als je zelf wilt door het het basispakket uit te breiden met o.a. een verlovingsshoot, afterpartyshoot, extra spreads in je album, het materiaal van de cover, ouderalbums, bruidskinderenalbums, je muur behangen met foto’s en nog heel veel meer.

❤︎  Binnen 2 weken na de bruiloft krijgen jullie toegang tot een online gallery. Binnen 6 weken krijgen jullie alle foto’s digitaal aangeleverd.

❤︎  Verwacht je dat je wat moeite hebt met ‘op de foto gaan’? Dan adviseer ik om een verlovingsshoot te boeken, liefst op een plek die iets over jullie zegt. Laten we samen kijken naar de mogelijkheden!

 

Wil je graag kennismaken en kijken of ik op jullie trouwdatum nog beschikbaar ben? Bel of mail me gerust!