Prijs

 

Wij zijn superfan van Nina!

Tessa

 

Investering

Gemiddeld boeken mensen mij voor 10 uur fotografie. Zij besteden met een album erbij ongeveer 2225,- De prijslijst met exacte prijzen is hier op te vragen.

Wil je meer of minder uren? Zelf een album maken? Een second shooter? Dit kunnen we allemaal bespreken in een intakegesprek. Daarna maak ik gewoon een offerte op maat!

 

What I DO…

❤  Ik werk graag met een second shooter uit mijn eigen netwerk. Zo kunnen gasten helemaal opgaan in de bubble van de dag en hun camera’s thuislaten. Voor mij betekent het relaxter fotograferen en daardoor meer creativiteit. Voor jullie: veel meer toffe beelden vanuit verschillende hoeken en zienswijzen!

❤  In het hoogseizoen (april t/m september) ben ik uitsluitend te boeken vanaf 8 uur fotografie.

❤  Binnen 10 dagen na de bruiloft krijgen jullie toegang tot een online preview van 30 foto’s. Binnen 6 weken krijgen jullie ook alle andere foto’s op een USBstick aangeleverd.

❤  Verwacht je dat je wat moeite hebt met ‘op de foto gaan’? Dan adviseer ik om een verlovingsshoot te boeken, liefst op een plek die iets over jullie zegt. Dit is vaak heel leuk en geeft zo veel meer rust op de dag zelf!

 

Wil je graag kennismaken en kijken of ik op jullie trouwdatum nog beschikbaar ben? Bel of mail me gerust!