Over Nina

fotos-about-nina-insta

Trouwen? Ik had er helemaal niks mee! Tot ik zelf verliefd werd. Om mijn huidige echtgenoot. Én op de moderne trouwfotografie. Bij de communities van de Fearless Photographers en de Masters of Wedding Photography voel ik me thuis. Ik kan mijn creativiteit en fascinatie voor mensen kwijt in dit vak. Ik beschouw een trouwfotografie als een minidocumentaire van jullie leven. Foto’s maken waarin jij jezelf terugziet, dat is mijn doel. Ik ga zelf vaak op de foto en ik geloof dat je de meeste waarde hecht aan foto’s van echte momenten. Waarvan je nog weet wat je toen voelde. Misschien niet perfect maar wel een deel van wie je bent.

Als ik fotografeer voel ik me goed. Dit ontdekte is als kind al maar dit heb ik jarenlang genegeerd. Tot ik in 2011 besloot het te zijn, fotograaf. Naast bruiloften (ongeveer 10 per jaar) doe ik day-in-a-life-shoots bij gezinnen, portretten voor ZZP’ers, zelfportretten en andere eigen projecten zoals straatfotografie. Op Instagram vind je deze mash-up!

Voor mij is een opdracht geslaagd als ik aan jullie specifieke wensen heb kunnen voldoen en jullie heb kunnen verrassen met een dynamische fotoserie.

 

 

 

De ongedwongen sfeer die Nina weet te creëren zorgt voor hele mooie, pure foto’s!

Jeroen & Jeanette

 

Werkwijze

Tijdens de bruiloft ben ik steeds gericht op 3 dingen: mooi licht, mooie composities en mooie momenten. Voor mij de ultieme puzzel! Ik loop dus rond en kijk vanuit verschillende hoeken. Mijn ervaring is ook dat ik juist daardoor het minst opval. Ik forceer geen gebeurtenissen, je zult nooit horen: kun je dat nog een over doen? maar ik anticipeer.

Ik kom met simpele middelen. Alleen tijdens het feest ga ik flitsen. Ik draag 2 camera met verschillende lenzen. Zo ben ik mobiel en kan ik liggen, klimmen en rennen als het nodig is. Alles voor de foto!

We starten altijd met een kennismaking. Dit vind ik heel belangrijk. Wie zijn jullie? Wat is voor jullie belangrijk? Hoe ziet jullie trouwdag er uit? Tijdens een (vrijblijvend) intakegesprek bespreken we dit. Ik vertel ook o.a. over de voordelen van een Unplugged Wedding. We zullen kijken naar jullie globale planning en onderscheppen evt. logistieke problemen. En ik zal met jullie delen hoe ik tot de beste resultaten kom.