Over Nina

fotos-about-nina-insta

Foto’s maken waarin jij jezelf terugziet, dat is mijn DOEL. Ik geloof dat je de meeste waarde hecht aan foto’s die  spontaan zijn gemaakt. Waarvan je nog weet wat je toen voelde. Niet perfect maar misschien wel een beetje een superversie van jezelf. Het is tenslotte jullie trouwdag!

Zelf voel ik me ook altijd een superheld als ik mag fotograferen. Naast bruiloften (ongeveer 15 per jaar) doe ik day-in-a-life-shoots, portretten voor ZZP’ers en eigen projecten zoals straatfotografie. Een ander voorbeeld van een eigen project is werklui!.

Om mezelf te blijven ontwikkelen volg ik elk jaar een workshop en hou ik intensief contact met andere fotografen. En ik ben lid van de FEARLESS PHOTOGRAPHERS waar ik me helemaal thuis voel.

Voor mij is een opdracht geslaagd als jullie vertrouwen hebben in een mooi resultaat tijdens de voorbereidingen en op de dag zelf. Als ik aan jullie specifieke wensen heb kunnen voldoen en jullie heb kunnen verrassen met een dynamische fotoserie.

 

 

 

De ongedwongen sfeer die Nina weet te creëren zorgt voor hele mooie, pure foto’s!

Jeroen & Jeanette

 

Werkwijze

Tijdens de bruiloft ben ik sterk gericht op momenten. Ik ben steeds op zoek naar 3 dingen: mooi licht, mooie composities en mooie momenten. Ik loop dus rond en kijk vanuit verschillende hoeken. Mijn ervaring is dat ik daardoor het minst opval.
Jullie hoeven niet te poseren, al vind ik het ook leuk om er even met jullie op uit te trekken en wat momenten te creëren. Ook dit gaat heel ontspannen en laat ik zo natuurlijk mogelijk verlopen.

We starten altijd met een kennismaking. Wie zijn jullie? Wat is voor jullie belangrijk? Hoe ziet jullie trouwdag er uit? Tijdens een (gratis) intakegesprek bespreken we dit (en meer natuurlijk!). Ik vertel o.a. over de voordelen van een Unplugged Wedding. We zullen kijken naar jullie globale planning en onderscheppen evt. logistieke problemen. En ik zal met jullie delen hoe ik tot de beste resultaten kom.